Sarah Marshall

Traducció del català i castellà a l'anglès

Revisió i edició de texts en anglès
TESTIMONIS

Perfil

Informació general

Sóc traductora de l'espanyol a l'anglès des de 2007 i del català a l'anglès des de 2009. Viure a la província de Barcelona des de 2004 m'ha donat un coneixement profund de les cultures i els idiomes català i espanyol, la qual cosa em permet recollir referències locals o comprendre expressions i modismes.

Tinc 19 anys d'experiència professional en els sectors privat i públic i en una ONG, els quals m'han proporcionat una àmplia experiència en la qual basar-me en el procés de traducció. Això m'ajuda en l'elecció de registre, to i vocabulari al crear o corregir un text en anglès, obtenint una escriptura rica i variada, adequada per al públic objectiu.

Llicenciada en Literatura anglesa i Història, sempre he tingut una passió per la lectura i les paraules, així com set de coneixement. Això m'ha portat a estudiar diversos cursos d'escriptura i de traducció per esmolar contínuament les meves habilitats com a traductora, correctora i editora.

Tinc més de 20 traduccions publicades de contes infantils i llibres d'activitats, així com 1 novel·la i 2 històries corporatives. He contribuït a les traduccions de diversos llibres de text digitals o físics de l'educació secundària en una varietat de assignatures. He editat o revisat 2 obres de no ficció en anglès i diversos contes infantils; a part de l'extensa experiència en projectes per a una àmplia gamma de clients amb un ventall dilatat de temes en diferents formats.

 

Clients

Els meus clients directes són generalment particulars, editorials, organitzacions, empreses privades i agències de traducció. Entre els clients indirectes s'inclouen empreses internacionals de renom i prestigioses entitats culturals nacionals. A continuació faig una mostra d'alguns dels meus clients directes.

Encara que estic encantada d'oferir projectes puntuals, la meva preferència és desenvolupar relacions professionals a llarg termini amb els clients i un profund coneixement dels requisits específics de cada client, incloent estils corporatius i vocabulari o requisits de format específics.

editorialmediterrania
ormobook
barcanova
oepli
clijcat
advantage
blackpool_digital
grupoormo
digitaltext
catedral
galera
rata
 
booqlab
 

 

Altres perfils

aptic linkedin