Sarah Marshall

Traducció i transcreació
del català i castellà a l'anglès

Revisió i edició de texts en anglès
TESTIMONIS

Perfil

Informació general

Coneixement profund del català i el castellà, cultura i llengua

Sóc traductora de castellà a l'anglès des de 2007 i del català a l'anglès des de 2009. Viure a la província de Barcelona des de 2004 m'ha donat un coneixement profund dels idiomes i les cultures de Catalunya i d'Espanya, la qual cosa em permet recollir referències locals o comprendre expressions i modismes.

19 anys d'experiència professional en varios altres sectors

Abans de ser traductora, treballava en els sectors privat i públic i en una ONG. Aquest fons profesional extens m'ha proporcionat àmpli coneixement i terminòlogia, els quals són d'aplicació molt útil durant el procés de traducció. M'ajuden en l'elecció de registre, to i vocabulari al crear o corregir un text en anglès, obtenint una escriptura rica i variada, adequada per al públic objectiu.

Llicenciada en Literatura anglesa i Història

Sempre he tingut una passió per la lectura i les paraules. La meva set de coneixement i el meu entusiasme per la professió m'han portat a estudiar diversos cursos d'escriptura i de traducció per esmolar contínuament les meves habilitats com a traductora, correctora i editora.

Més de 40 traduccions publicades

Tinc més de 30 traduccions publicades de contes infantils i llibres d'activitats per nens i nenes, així com 5 novel·les i 5 llibres de no ficció per adults, incloent 2 històries corporatives. He contribuït a les traduccions de diversos llibres de text digitals o físics de l'educació secundària en una varietat de assignatures. He corregit 3 obres de no ficció en anglès i diversos contes infantils i llibres d'activitats; a part de l'extensa experiència en projectes per a una àmplia gamma de clients amb un ventall dilatat de temes en diferents formats.

 

Clients

Els meus clients directes són generalment particulars, editorials, organitzacions, empreses privades i agències de traducció. Entre els clients indirectes s'inclouen empreses internacionals de renom i prestigioses entitats culturals nacionals. A continuació faig una mostra d'alguns dels meus clients directes.

Estudio Fénix
editorialmediterrania
barcanova
ormobook
oepli
clijcat
advantage
grupoormo
digitaltext
catedral
galera
rata
 
booqlab
 

Estic encantada tant d'oferir projectes puntuals com de desenvolupar relacions professionals a llarg termini amb els clients. Busco un profund coneixement dels requisits específics de cada client, com ara els estils i vocabulari particulars o els requisits de formats concrets.

 

Altres perfils

aptic linkedin