Sarah Marshall

Traducció del català i castellà a l'anglès

Revisió i edició de texts en anglès
TESTIMONIS

Testimonis

Advantage Consultores

Angela Coll, setembre 2017

"Sarah és una traductora proactiva que sempre pensa en el bé del seu client! Estem molt contents amb el seu bon servei i la seva ràpida atenció. Es un plaer treballar amb ella."

 

Editorial Mediterrània

Montse Costas, agost 2017

"Na Sarah Marshall és una de les traductores amb qui col·laborem més estretament en traduccions del català i el castellà a l’anglès i en correccions de textos en anglès. A més de ser molt responsable i complir els terminis d’entrega, sempre aporta algun valor afegit a les traduccions: gràcies als seus comentaris de vegades fins i tot contribueix a millorar els textos originals."

Ariadna Ferrer, editora autònoma

Abril 2017

"Espero que tornem a coincidir algun dia, m'ha agradat molt la teva cura i voluntat de perfecció a l'hora de fer la feina. Com et vaig dir un dia, ja m'agradaria a mi que tothom fos tan responsable."

Barcanova

Agnès Bergua, novembre 2015

"Bona traductora, acurada i rigorosa."

Blackpool Digital

Llorenç Roviras, juny 2015

"Gràcies a tu pel teu excel·lent treball, Sarah. Ens dóna molta confiança encarregar-te coses."

Editorial Mediterrània

Vanesa Roca, gener 2015

"És un gran plaer treballar amb persones com la Sarah, amb tanta disciplina i bon fer. Agraeixo molt la seva feina, les seves traduccions, correccions i observacions, em semblen excel·lent!"

Websites Editors

Susana Lladó, desembre 2014

"Sarah porta un any encarregant-se de la traducció a l'anglès d'un bloc sobre notícies tecnològiques i estic molt satisfeta amb el seu treball: és una excel·lent traductora, molt responsable, cuida els detalls i sempre lliura puntualment les traduccions dels articles."

Juan Bautista Ibarra, autor

Octubre 2014

"Treballar amb la Sarah perquè traduís la meva novel·la, Un futur per a Cain, ha estat una experiència plenament satisfactòria. Des del primer moment, la comunicació va ser fluïda. Precisa en cadascuna de les seves observacions i precisa per trobar el terme adequat. Quan llegeixo la novel·la, em sembla que ha estat escrita en anglès."

Teclat S.L.

Gemma Mensa Gil, desembre 2013

"Estem molt contentes de la nostra troballa amb tu! Has estat un gran descobriment i esperem poder treballar molt més amb tu el proper any."

ClijCAT

Marga Mateu, octubre 2010

"Sarah Marshall és complidora amb els terminis de lliurament de la seva feina, rigorosa amb les traduccions i té molt bon tracte."

 

Ormobook

Manel Xicota, febrer 2013

"En Ormobook estem molt satisfets amb la feina de traductora que Sarah ha realitzat per a la nostra empresa, tant en treballs de traducció, com de revisions de traduccions fetes per altres empreses i que no han satisfet al client final. Sarah és una persona escrupolosa amb els calendaris i la qualitat del seu treball, característiques que faciliten moltíssim la nostra feina i el bon resultat dels productes, Per nosaltres ha fet traduccions de diversos àmbits, però m'agradaria destacar dues àrees especialment delicades, com són textos per a nens, amb l'adequació del llenguatge necessària, i textos d'art, amb terminologia molt específica."