Preus

Això és una visió general dels nostres preus.

Disseny web

Preu fixe per disseny i registre en els cercadors

simplewords cobra un preu pel disseny, formulari de contacte i conexió del correu electrònic, registre en els cercadors i posicionament. simplewords també pot traduir el seu espai web a l’anglès en la fase de disseny. El preu es calcula segons el tamany del seu espai web i requisits de disseny i idioma.

Preu per proveïdor d’altres serveis

El registre del domini i l’allotjament de l'espai web es paga anualment. Per garantir el seu posicionament i la seva publicitat en els cercadorses es paga. Aquest cost depèn del seu tipus d’empresa i competència. Aquests serveis es paguen directament al proveïdor.

Actualitzacions

Manteniment de l’espai web es cobrarà segons el treball necessari. simplewords pot oferir un servei regular a un preu fixe si s’ha d’actualitzar el contingut de forma constant.

Traducció web


El cost de traduir està inclòs en els preus pel disseny d’una pàgina que requereix anglès.

Traducció d’espais web com un servei a part, serà cobrat com els preus de traducció normal. Veure Traducció.

Per la traducció d’espais web amb el disseny actual inclòs, el cost dependrà de la complexitat del disseny tan com de la traducció.

Correcció d’estil i errors es cobraran segons la comanda.

Traducció


Les tarifes son entre 0,07€ y 0,11€ / paraule segons la urgència i tipus de tasca.  Es pot negociar els preus per pàgina per proyectes més grans.Per més informació o un pressupost, veure la pàgina Contacte o envia’ns un correu electrònic a sarah.marshall@simplewords.es.


Més en la nostra web

Articles

Publicacions

Preus

Filosofia

Bàsics web

Sitemap

Enllaços externs

Perfil APTIC

Perfil LinkedIn

Perfil Ediciona

Base de dades ISBN

castellano english catala