Publicacions

Una llista detallada de les traduccions i correccions
publicades en anglès de Sarah Marshall

Febrer 2017

Let's Explore Menorca!

Activitats per gaudir en família

Aquest llibre genial de Editorial Mediterrània conté missions i trencaclosques per que els joves exploradors puguin descobrir Menorca amb les seves famílies. Dividit en capítols que cobreixen aspectes diferents de la cultura de l'illa, els nens i les nenes estaran entretinguts i aprendran molt mentre van guanyant punts per aconseguir un diploma.

 

menorca

 

Agost 2016

El jardí invisible

Un tresor arcitectural amagat amb tots els rastros de Gaudí

jardi_invisible

David Agulló Galilea revela els secrets del poc conegut conjunt arcitectural modernista amagat a l'antic manicomi de Sant Boi de Llobregat, prop de Barcelona.

 

Amb elements que prefiguren alguns presents en les construccions més famoses de Gaudí, David detalla els paral·lelismes i els situa en el context sociopolític-religiós dels últims anys del segle XIX.

David va dur a terme la investigació del projecte amb l'ajuda de Daniel Barbé Farré i Jordi Martí Aladern. El fullet inclou fotografies boniques d'Aleix Bagué i Daniel i dibuixos detallats d'Esteve Agulló Galilea.

Es va publicar amb el suport de la Fundació Glòria Soler.

 

Juliol 2016

L'art rupestre paleolític d'Altamira

Una perspectiva històrica sobre la perspectiva artística

Jorge Wagensberg narra la història de com els quadres de les coves de Altmira van ser descoberts per una nena petita en 1868, milers d'anys després de la seva creació. Els lectors joves també aprendran com aquestes pintures ens informen sobre la capacitat intel·lectual dels artistes i que sorprenent que és que podien representar tan bé a un objecte de tres dimensions fa tans milers d'anys.  

altamira

 

Juny 2016

Horus de Manuel Santos Varela

Una novel·la de ciència ficció

horus  

Manuel Santos Varela ha creat una novel·la de ciència ficció dura connectant antic Egipte amb la recuperació dels enderrocs espacials i la biotecnologia. Amb un desenllaç final que convida a la reflexió, Horus va meritar una Menció especial del jurat als Premis de Ciència Ficció de l'UPC en 2012.

 

Maig 2016

The Alhambra

Una obra mestra d'arquitectura i literatura

Editorial Mediterrània segueix amb la col·lecció "Un mar d'històries" amb aquesta exploració dels misteris de l'Alhambra. Tres nens discubren la seva història i la poesia amagada en les seves parets a través de la veu lírica del mateix edifici.

  alhambra
 

Maig 2016

Fernando Botero i Diego Rivera

Dos dels millors artistes d'America Latina

botero  

Una història encantadora de la poeta catalana, Sònia Moll, que explora el nostre concepte canviant de la bellesa. Els voluminosos quadres de l'artista colombià ajuden a la Sara a tenir més confiança per a un projecte d'art que està fent amb la seva classe.

Una fantàstica visió per a nens i nenes del món del gran artista mexicà i les seves enormes obres d'art. Rivera tenia una passió per representar l'essència del seu país: la seva història, el seu poble i els moviments polítics.

  diego_rivera

 

Abril 2016

Editorial Mediterrània - Dalí

De la col·lecció "Un mar d'històries"

umh_dali  

Entra al món curiós i meravellós del geni creatiu català amb aquest biografia escrit per nens entre 8 i 12 anys.

 

Maig 2016

Llibres de text digitals i físics

Matemàtica, física, química, biologia, geologia, història i llatí

barcanova

 

Cada vegada més hi ha un èmfasi en l'anglès en els centres educatius d'Espanya. Per tant, molts editorials estan produint llibres de textos amb seccions en anglès o fins i tot com a idioma únic.

També hi ha un canvi notable cap a la creació de materials digitals per incorporar l'element TIC en l'aprenentatge, que a més facilita l'estudi independent.

 

Barcanova ha optat per incloure seccions de repàs i projectes breus en anglès, tant en els seus llibres de textos físics com en els digitals, dirigits als alumnes d'ESO.

Entre novembre 2015 i maig 2016, Sarah va traduir o corregir els textos per a diversos assignatures dirigits a alumnes d'entre 12 i 16 anys.

 

Gener 2016

Play Granada

Descobrint la ciutat a través del joc

Els nens poden divertir-se aprenent sobre la ciutat històrica de Granada amb aquest llibre d'activitats d'Editorial Mediterrània. Inclou una mapa gegant, adhesius i pistes per trobar tots els tresors amagats de la ciutat.

  play_granada

 

Desembre 2015

Un mar d'històries: Sorolla

Un pintor de llum i mar

sorolla  

Una mirada a la vida i obra de l'artista del segle XIX revela que, encara que sigui sense dubte un mestre de capturar la llum i el mar, Sorolla també pintava retrats i escenes de jardí. El Valencià viatjava molt i treia inspiració dels antics genis de la pintura, però es va triomfar amb la seva pròpia capacitat de capturar un instant amb moviment i lluminositat.

 

Agost 2015

Ormobook i McGraw-Hill

Llibres de text: música

mcgraw_hill_music_A

La traducció de 6 unidats i texts de presentació per llibres de text de McGraw-Hill, impresos per Ormobook.

music_C

Juliol 2015

Dues més Petites Històries de Editorial Mediterrània

Domènech i Montaner i The Seu Vella in Lleida

Nens i nenes poden aprendre sobre les meravelles creades pel arquitecte modernista i català. Els seus dissenys inclouen la fabulosa Palau de la Música i l'innovador Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i diverses cases emblemàtiques de Barcelona i el seu estimat Canet de Mar. Però, també els lectors aprendran molt més sobre la vida del Domènech i les seves aportacions a la vida política catalana.

 

PH Domènech i Montaner

la_seu_vella  

Aquesta petita història revela la història del lloc emblemàtic de Lleida del segle XIII: centre religiós, casernes militares i monument a la pau.

 

Març 2015

Let's Explore Barcelona!

Descobreix la ciutat amb tota la família

Aquest llibre interactiu proposa als joves exploradors que descobreixin rutes diferents per Barcelona, per revelar els secrets de la ciutat i 'guanyar punts per aconseguir el seu propi diploma!

Genial per entretenir els nens, ja que siguin residents del capital social de Catalunya o visitants.

Inclou tant trencaclosques i missions com codis QR per connectar amb continguts rellevants en Internet.

  Let's Explore Barcelona

 

Gener 2015

Dues noves publicacions

Contes infantils de no ficció de Editorial Mediterrània

PH Goya
 

Una biografia breu del pintor romàntic amb descripcions d'algunes de les seves obres més reconegudes. Com tots el títols de la col·lecció "Petites Històries", aquest llibre està ple d'il·lustracions realitzades per la inimitable Pilarín Bayés.

     

La col·lecció 'Un mar d'històries' segueix amb una biografia del pintor El Greco, qui va passar la majoria de la seva vida a Itàlia i Espanya. Una perspectiva interessant sobre la vida i obra de "l'arqitecte de la Renaixença espanyola".

 
UMH_El_Greco

 

Octubre 2014

Història corporativa

ITT - International Trucks and Tractors

itt  

El Llorenç Roviras ha escrit una fascinant descripció de com la història d'una empresa paral·lela l'evolució de l'agricultura i llogística a Espanya. Fundada pel diplomàtic Alberto Alemany Ahles en l'any 1878, l'empresa ha canviat de propietaris en diverses ocasions i es va veure afectada per les guerres del segle XX. No obstant això, continuava amb la seva expansió i modernització fins que es va adoptar el nom d'ITT en l'any 1991.

 

Setembre 2014

L'història d'una estació d'esquí

Baqueira-Beret 1964-2014

Un recull bella de fotografies i descripcions mostrant l'evolució de Baqueira-Beret, des dels seu principis primitius fins el seu estatus actual com una estació d'esquí de classe mundial.

  baqueira_beret

 

Juny 2014

Revisions i traduccions de e-books

Llibres digitals per nens de TopTapTip

TopTapTip de booqlab ha produït aquests contes senzills i encantadors, que es poden comprar d'iTunes. Sarah Marshall va traduir o editar totes les versions en anglès. Bookee és un conill que viu a la Terra de les Grans Pastanagues. Comparteix les seves aventures amb Keeboo i tots els seus amics.

bookee1bookee2

bookee3bookee4

bookee5

Recentment, TopTapTip també ha publicat el primer llibre d'una nova sèrie, Olivia and the Whale, escrit pel Víctor González i il·lustrat pel S.Bimbo. Traduït per la Sarah, aquest llibre s'aborda de l'increïble amistat entre una nena i una balena.

olivia1

 

 

Gener 2014

Traduccions noves

Més Petites Històries

Traduït del castellà a l'anglès en 2013 per na Sarah Marshall, tres d'aquests llibres, dirigits a nens i a nenes, donen a conèixer més a fons els tresors que es poden trobar a la cultura catalana i espanyola. La quarta traducció, en canvi, viatja al món artístic de Mèxic amb un conte sobre la vida de na Frida Kahlo i les seves pintures, acompanyat d'il·lustracions precioses.

Estan disponibles a la pàgina web d'Editorial Mediterrània.

PH Dalí PH Catedral Mallorca

PH VelázquezPH Frida Kahlo

 

Desembre 2013

Llibres interessants

Edició de dues lectures molt diferents

Recentment Sarah Marshall ha editat dos llibres molt diferents en anglès. Creative Intelligence (Intel·ligència creativa) de Franc Ponti i Lúcia Langa (Amat Editorial) proporciona idees pràctiques sobre com impulsar la creativitat en les nostres vides professionals i privades. Blind Trust with Open Eyes (Confiança cega amb ulls oberts) és el relat personal de com Dinor Adam V. Levi vivia la mala gestió empresarial en el món de les telecomunicacions. Els dos es poden comprar a Amazon.

creativeintelligenceblindtrust

 

Novembre 2013

Llibres digitals per nens

Mo and Rick Discover Numbers

Aquest e-book per als més petits té imatges acolorides de l'oceà per aprendre nombres. Sarah Marshall ha editat la versió en anglès. El llibre de TopTapTip es pot comprar a Amazon o en iTunes.

moandrick

 

Juliol 2013

Llibre de l'idioma castellà

Glossari i enunciats en anglès

L'editorial espanyol Difusió ha produït un llibre per aprendre espanyol amb un glossari en diversos idiomes, entre ells ell d'anglès traduït per Sarah Marshall. També hi ha un llibre d'idioma per la mateixa editorial que inclou enunciats traduïts per Sarah.

gentehoy1

 

Maig 2013

Traduccions noves

Editorial Mediterrània

L'editorial català Editorial Mediterrània ha publicat dues noves traduccions de Sarah Marshall. La primera és de la sèrie Petites històries i tracta del tren històric de Sóller a Mallorca. La segona és d'una nova col · lecció, Un mar d'històries, i tracta de Menorca. Ambdues sèries son il · lustrades per la Pilarín Bayés i són obres educatives escrites de forma amena dirigides als nens. Estan disponibles i es poden demanar a través de la pàgina web d'Editorial Mediterrània.

trensollerminorcaNovembre 2012


Petites Històries

Sarah Marshall de simplewords ja és una traductora editada

Sarah ha traduït 4 històries amb il · lustracions precioses. Formen part d'una sèrie de la Editorial Mediterrània, basades en famoses figures i llocs de Catalunya. La sèrie completa és il · lustrada per Pilarín Bayés i els textos estan escrits per diversos autors. A més, Sarah ha traduït altra "Petita Història" sobre el Tren de Sóller de Mallorca, la qual es publicarà en el 2013.

masiacapricho


casabatllobarcelona


Juny 2011

Literatura Infantil i Juvenil - Els espanyols nominats per al Premi Andersen 2012

Dossiers d'un autor i un illustrador

La OEPLI (Organització Espanyola per al Llibre Infantil i Juvenil) ha anunciat els espanyols nominats per al Premi Andersen de 2012, també conegut com 'el Premi Nobel de la literatura infantil': l'escriptor Agustín Fernández Paz, autor de més de quaranta llibres, i l'il · lustrador, i de vegades autor, Javier Zabala, que ha il · lustrat més de setanta llibres. Tots dos autors han estat traduïts a diversos idiomes.

Sarah Marshall ha traduït la pàgina web dels enllaços situats en la part superior i els dossiers per a les presentacions dels candidats, incloent crítica literaria, articles i peces d'Agustín Fernández Paz i de Javier Zabala.

 

 

afp

 

 
Més en la nostra web

Articles

Publicacions

Preus

Filosofia

Bàsics web

Sitemap

Enllaços externs

Perfil APTIC

Perfil LinkedIn

Perfil Ediciona

Base de dades ISBN

castellano english catala