Disseny Web

El nostre objectiu és ajudar a les PyMEs (petites i mitjanes empreses) i particulars a crear un espai web eficaç, atractiu i fàcil de navegar, per promocionar la seva empresa o perfil professional amb una bona imatge en línia.

simplewords ofereix un bon disseny i gestió web de qualitat.

Si desitge crear un espai web nou, actualitzar, traduïr l’anglès, canviar el seu domini, proveïdor d’allotjamento, o millorar el tràfico de la seva web, simplewords està al seu servei.

Desenvolupem el seu espai web segons les seves necessitats. El nostre client decideix el contingut i l’estil. Podem donar suggeriments en l’organització del contingut, la plantilla de la pàgina web i alguns detalls que potser no havia considerat per desenvolupar un espai web apte pel seu negoci o servei. El disseny sempre estarà en acord amb el seu gust, després de prèvia consulta.

Mira la nostre pàgina Bàsics Web per tenir una vista general d’espais webs, allotjament i noms de dominis.

 

Mou el ratolí sobre dels títols següents per més detalls.

Disseny web

Dissenyem segons les seves necessitats, siguin les pàgines o estil que sigui. Es pot optar per un disseny html simple i estàtic, o una pàgina més dinàmica. Si voldria una pàgina de contacte, imatges, música, o vídeo, simplement ens ho ha de comunicar i comencem.

Domini i allotjament


Fem el registre del nom del seu domini. Si no està disponible suggerim alternatives. Trobem la millor opció per allotjar el seu espai web. Busquem valor i qualitat de servei en els proveïdors.

Alta en els cercadors

Registrem el espai web en Google, Yahoo, Altavista, AOL, Terra, MSN i qualsevol altre directori i portal temàtic en els quals vulgui aparèixer.  Aquest procés assegura visites sigui el cercador que sigui i promocionarà el seu negoci dins el seu camp.

Posicionament

Optimització del motor de recerca (SEO en les sigles angleses) ajuda que el seu públic li trobi fàcilment i provi de posicionar el seu espai web en les primeres pàgines dels resultats dels cercadors per tal augmentar el tràfic en el seu espai web.

Publicitat en Google

Es pot posar anuncis en Google o qualsevol altre cercador utilitzant AdWords o equivalent. Es paga per cada clic que facin els navegadors i es pot establir un pressupost màxim per cada dia.

Anàlisi del tràfic web

Pot fer un seguiment del seu tràfic del seu espai web o ho podem fer nosaltres. Fem un registre en serveis gratis, per exemple, statcounter, i així poder controlar el tràfic. Si el tràfic disminueix, ens esforçarem a canviar el seu posicionament per millorar-lo.

Contacte per correu electrònic

Amb una pàgina de contacte, potser voldria una base de dades per emmagatzemar els detalls. Podem incloure això, i incloure un correu de contacte directe de la pàgina web per facilitar el contacte dels visitants.  Aquests correus poden ser reenviats al seu compte de correu.

Manteniment de la pàgina

Si vol afegir nous continguts o modificar el seu espai web, podem oferir un servei regular o puntual. La seva pàgina pot evolucionar amb contingut nou per animar als clients a visitar-la més sovint.

Per més informació o pressupost, veure la pàgina Contacte o envia’ns un
correu electrònic a sarah.marshall@simplewords.es.

Per una informació general dels nostres preus, veure la pàgina Preus.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Més en la nostra web

Articles

Publicacions

Preus

Filosofia

Bàsics web

Sitemap

 

Enllaços externs

Perfil APTIC

Perfil LinkedIn

Perfil Ediciona

Base de dades ISBN

castellano english catala